غذاهای مملوازآهن و...
مرجع سخنرانی ها و آثاراستاد علی اکبر داراب کلائی
استاد علی اکبر داراب کلائی ، دارابکلاء شهر ساری متولدشدند ایشان در سن 17 سالگی وارد حوزه شدند . و برای ادامه تحصیل به شهر مشهد مقدس عزیمت نموده و دروس حوزه را تا سطح خارج در حوزه علمیه این شهر ادامه دادند .درحال حاضرساکن تهران میباشند که در زمینه خانواده و سبک زندگی و مسائل روز مقالات متعددی به رشته تحریر درآورده است. برای کسب اطلاع بیشتر به قسمت زندگینامه مراجعه فرمایید.

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سایت تحلیلی-سیاسی-اجتماعی-فرهنگی و آدرس dalel.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 205
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 205
بازدید ماه : 421
بازدید کل : 10224
تعداد مطالب : 302
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ گالری تصاویر سوسا وب تولز





در اين وبلاگ
در كل اينترنت


تعبیر خواب آنلاین


استخاره آنلاین با قرآن کریم


آمار مطالب

کل مطالب : 302
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 205
باردید دیروز : 31
بازدید هفته : 205
بازدید ماه : 421
بازدید سال : 1326
بازدید کلی : 10224
غذاهای مملوازآهن و...

 

غذاهای مملو از آهن، روی، نیاسین، تیامین و ویتامین‌های ب‪ ۶‬و ب‪ ۱۲‬شما را با هوش نگه می دارد

یک کارشناس پزشکی می‌گوید، غذاهای مملو از آهن، روی، نیاسین، تیامین و ویتامین‌های ب‪ ۶‬و ب‪ ۱۲‬به تیز نگه داشتن ذهن کمک می‌کند و کمبود این مواد در رژیم غذایی می‌تواند به عملکرد مغز صدمه بزند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس ، به گفته “لونا ساندون” از “مرکز پزشکی جنوب غرب دانشگاه تگزاس” در دالاس گفت، کمبود این مواد غذایی همچنین می‌تواند موجب اختلالاتی در حالت روحی، گیجی، تمرکز ضعیف، عصبانیت سریع و آسیب سلول عصبی شود که به صورت بی‌حسی اندام‌های انتهایی (مخصوصا دست و پا) بروز می‌کند.

این متخصص مواد مغذی مفید برای مغز و به دنبال آن، غذاهای سرشار از این مواد مغذی را به این شرح برمی‌شمارد:
– آهن: گوشت گاو، ماهی، ماکیان، سبزیجات برگ دار.

– روی: صدف خوراکی، آجیل، حبوبات، لوبیا، غلات، نان‌های سبوس‌دار.

– نیاسین: گوشت گاو، مرغ، ماهی،سبزیجات برگدار، آجیل، حبوبات، گوجه فرنگی، هویج، شیر.

– تیامین: گوشت گاو، گوشت خوک، آجیل، حبوبات، نخود فرنگی، اسفناج، برخی انواع لوبیا، نان.

– ویتامین ب‪ ، ۶‬جگر، ماهی، ماکیان، لوبیا سبز، آناناس، آجیل.

– ویتامین ب‪ ، ۱۲‬گوشت گاو، جگر، حلزون صدف دار، تخم مرغ، شیر، غلات غنی شده، اسیدهای چرب امگا ‪ : ۳‬که اساسا در ماهی یافت می‌شود.



تعداد بازدید از این مطلب: 52
موضوعات مرتبط: علمی و فرهنگی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود